AcasăACTUALPrinsă cu pașaport care nu îi aparține, la Frontiera Calafat. Șoferul mașinii...

Prinsă cu pașaport care nu îi aparține, la Frontiera Calafat. Șoferul mașinii care o ducea în Austria era fratele femeii

spot_img

O femeie din Siria care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind un pașaport eliberat de autoritățile din Austria, a fost depistată de către polițiștii de frontieră din Calafat, în mașina condusă de fratele ei.  

Femeia era într-o mașină, pasager, pe sensul de intrare în țară.

Aceasta s-a legitimat cu un pașaport emis de autoritățile din Austria.

Din studiul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoana prezentă la control nu este una și aceeași cu cea din fotografia pașaportului.

CITEȘTE ȘI: Pacienţii ar putea plăti o taxă dacă vor să fie consultaţi de un anumit medic

„În urma efectuării controlului corporal și al bagajelor, polițiștii de frontieră au descoperit pașaportul emis de autoritățile din Siria, care aparținea persoanei sus menționate. Șoferul mijlocului de transport a declarat că persoana respectivă este sora lui și intenționa să o transporte până în Austria”, arată Poliția de Frontieră.

Călătoria a fost întreruptă și atât cei doi frați, cât și mașina au fost preluate de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri