AcasăECONOMIEPrimul magazin din Slatina Shopping Park se deschide joi

Primul magazin din Slatina Shopping Park se deschide joi

spot_img

Lidl inaugurează noul magazin din Slatina, parte a viitorului Shopping Park, pe data de 12 mai. Magazinul este situat în strada Drăgănești, Nr. 33.

- Publicitate -

Unitatea înlocuiește un fost magazin Plus preluat de Lidl în 2010 care era situat pe un teren alăturat. Fostul magazin a fost închis în 7 ianuarie 2022 și demolat ulterior.

Noul Lidl Slatina are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp, 125 de locuri de parcare, iar orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă între 07:30 și 22:00, duminică între 08:00 și 20:00.


Magazinul dispune de sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare.

CITEŞTE ŞI: Analiză | doar 15% dintre angajați nu și-ar schimba jobul, în acest moment

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri