AcasăACTUALPrimele lucrări derulate pe traseul drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu

Primele lucrări derulate pe traseul drumului de mare viteză Craiova-Târgu Jiu

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că au fost demarate acțiunile de prelevare a probelor prin foraj pe traseul viitorului drum de mare viteză Craiova-Târgu Jiu. 

O astfel de operațiune este necesară, spun reprezentanții CNAIR, pentru realizarea proiectului tehnic.

blank

Se lucrează, de asemenea, la studiile topo și la documentația cerută pentru obținerea avizelor și acordurilor necesare construcției drumului.

„La ora actuală sunt prelevate probe prin foraj pe traseul viitorului drum de mare viteză! În paralel se lucrează la studiile topo și la documentația necesară obținerii avizelor și acordurilor necesare construcției acestui drum. Certificatele de urbanism au fost emise deja de autoritățile locale. Contractul pentru elaborarea Studiului de fezabilitate și a Proiectului Tehnic trebuie să fie finalizat până anul viitor în luna aprilie”, anunță reprezentanții CNAIR.

Imediat după aceste demersuri, va fi scos la licitație, contractul pentru construcția efectivă a Drumului Expres Craiova-Târgu Jiu, care va avea o lungime de aproximativ 110 km.

blank

CITEȘTE ȘI: Sorin Grindeanu, la Istanbul: „România este deschisă firmelor turcești care au capacitatea tehnică și profesională pentru derularea unor proiecte de infrastructură”

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri