AcasăACTUALPrime de sărbători pentru mineri și energeticieni. Câți bani primesc în plus...

Prime de sărbători pentru mineri și energeticieni. Câți bani primesc în plus în luna decembrie

spot_img

Angajații Complexului Energetic Oltenia vor primi, în decembrie, prima de sărbători în cuantum de 2.000 de lei brut, dar și bani din rezerva fondului de salarii.

În plus, minerii și energeticienii care au copii sub 18 ani vor beneficia și de o primă de 200 de lei pentru fiecare copil.

„Sunt primele din Contractul Colectiv de Muncă negociate. Chiar dacă valoarea acestora pare relative mare, ele decurg și din faptul că mai mulți ani nu am putut să acordăm creșteri ale veniturilor și am găsit o serie de artificii pentru a mări diverse prime. Este vorba de 2000 de lei sumă brută, iar de Moș Nicolae se vor acorda câte 200 de lei pentru fiecare copil minor. Cazurile sunt din ce în ce mai puține aici pentru că salariații au vârsta înaintată. Rezerva la fondul de salarii se datorează plecării unor colegi, iar cei care au rămas au suplinit munca acestora și prin plecarea lor s-a creat această rezervă care este de 2500-2600, însă calculul este realizat la 10 luni. În funcție de cum se lucrează în aceste luni, rezerva la fondul de salarii poate crește sau poate să scadă”, a declarat președintele Federației Naționale Mine Energie, Dumitru Pîrvulescu, potrivit Radio Infinit.

CITEȘTE ȘI: Mașină de poliție, implicată într-un accident la Craiova

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri