AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul Slatinei, reacţie în scandalul elevilor ajunşi la spital cu toxiinfecţie alimentară

Primarul Slatinei, reacţie în scandalul elevilor ajunşi la spital cu toxiinfecţie alimentară

spot_img

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a solicitat demararea unor anchete care să clarifice situaţia de la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” unde aproximativ 21 de copii, care frecventează after-ul unităţii şcolare, s-au prezentat marţi după-amiază în UPU Slatina cu vărsături, dureri de burtă şi diaree, existând suspiciunea unui focar de toxiinfecţie alimentară.

- Publicitate -

Primarul şi-a exprimat îngrijorarea şi dezamăgirea faţă de situaţia existentă.

„În calitate de primar al Slatinei, dar și de părinte, sunt îngrijorat și dezamăgit de situația creata în cadrul Colegiului Național Ion Minulescu. O întâmplare nefericită, care trebuie, însă, verificată de cei cu atribuții în domeniul sănătății publice. Tocmai, pentru ca astfel de incidente care pun în pericol sănătatea copiilor, sa nu se mai repete nicaieri în orașul nostru. În acest sens, am solicitat inspectorului șef al ISJ Olt o ancheta urgentă și luarea celor mai drastice măsuri. Sper ca ancheta demarată de DSP, DSV și ISJ Olt sa găsească rapid cauza care a pus în pericol sănătatea copiilor nostri”, transmite Emil Moţ.


CITEŞTE ŞI: Producătorii olteni revin în centrul Slatinei. Piaţa volantă se redeschide din weekend

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri