AcasăPOLITICĂPrimarul Nicuşor Rada, ales preşedinte al PSD Piatra-Olt

Primarul Nicuşor Rada, ales preşedinte al PSD Piatra-Olt

spot_img

Primarul oraşului Piatra-Olt, Nicuşor Rada, a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al organizaţiei locale a PSD.

Adunarea Generală a Organizației Orășenești Piatra-Olt s-a desfășurat în prezența președintelui PSD Olt și Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinților CJ Olt Virgil Delureanu și Ionuț Ivan, parlamentarilor PSD Olt, Siminica Mirea, Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Emil Albotă și președintelui OFSD Olt, Corina Sulger.

CITEŞTE ŞI: Bogaţii planetei ajung la Bran, pentru petrecerea de Halloween a lui Elon Musk. Lista

„Am fost ales, astăzi, președinte al Organizației Orășenești Piatra-Olt – moment însemnat în cariera mea politică, moment care mă onorează și mă responsabilizează enorm. De asemenea, a fost legitimată, prin votul a peste 140 de membri din organizația noastră, întreaga echipă PSD Piatra-Olt – o echipă puternică și unită, capabilă să facă fața tuturor provocărilor politice și administrative ce vor urma. Așadar, pornesc la drum, plin de entuziasm și cu încredere, alături de: Robert Munteanu, secretar executiv, Simona Drăgan – președinte OFSD, Daria Oprea – președinte TSD, Ștefan Târțopan – președinte OPSD, Costinel Diță, Dumitru Bădescu, Dan Stana și Ilie Irimia – vicepreședinți.  Membri în Biroul organizației au fost desemnați: Ioan Petre, Ilie Bungiu, Ovidiu Nonea, Marius Preduț, Alexandru Maricescu, Eugen Gughea, Denis Crângureanu, Alexandru Mohor, Aurelian Cotescu, Gheorghe Radu și Ionuț Gughea. Tuturor, le mulțumesc pentru cuvintele frumoase adresate, pentru încrederea acordată, dar mai ales pentru susținerea proiectelor de dezvoltare a orașului Piatra-Olt”, a transmis noul preşedinte al social-democraţilor din Piatra-Olt.

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri