AcasăPOLITICĂPrimarul Emil Moţ continuă la conducerea PSD Slatina. Edilul, reales în funcţia...

Primarul Emil Moţ continuă la conducerea PSD Slatina. Edilul, reales în funcţia de preşedinte de filială (FOTO)

spot_img

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a fost reales în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD.

Conferința de alegeri a organizației municipale a PSD Slatina s-a desfășurat, duminică, în sala CJ Olt, în prezența următorilor: Marius Oprescu, președinte PSD Olt, Virgil Delureanu, secretar executiv PSD Olt, Emil Popa – secretar Executiv PSD Slatina, Ionuț Ivan – responsabil Comunicare Online, Cosmin Floreanu – președinte TSD Olt, Mihai Hău – președinte TSD Slatina, Corina Sulger – OFSD Olt, Mariana Matei – OFSD Slatina, Emil Marinescu – OPSD Olt, Constantin Antonescu – OPSD Slatina, dar și parlamentarii social democrați Siminica Mirea, Marius Iancu, Florin Barbu, Cătălin Grecu, Adrian Chesnoiu şi Emil Albotă.

CITEŞTE ŞI: ANALIZĂ | „Trăiască lupta pentru pace” și alte șmecherii rusești

„Am avut astăzi conferința municipală de alegeri, moment de bilanț, dar și un bun prilej de a mulțumi tuturor celor 48 de președinți de organizații ai PSD Slatina, tuturor membrilor, care mi-au fost alături în toate momentele importante, mi-au susținut ideile, acțiunile și au fost lângă mine în tot ce am făcut pentru partid, dar mai ales pentru Slatina și pentru locuitorii ei. Alegerile de astăzi nu sunt doar despre mine. Sunt despre noi toți, această mare familie a slătinenilor. Alegerile de astăzi sunt despre ceea ce putem face împreună. Cu ambiție, hotărâre, determinare și multă muncă, doar împreună putem dezvolta comunitatea în care trăim, ducând-o la nivelul următor de progres, dezvoltare. Suntem o echipă grozavă, care a demonstrat că tot ce ne propunem să realizăm devine realitate”, a declarat Emil Moţ.

Preşedintele PSD Olt a vorbit despre ce înseamnă reconfirmarea sa în funcţie.

„Sunt 7 ani petrecuți împreună, cu rezultate remarcabile, în care, alături de echipa mea administrativă și politică, am luat la pas fiecare ungher al Slatinei. Nu există scară de bloc din Slatina, nu există ușă la care, aceeași echipă, să nu fi bătut pentru a promova politica noastră, programul nostru electoral sau pentru a prelua așteptările slătinenilor și a le transpune în realitate. ​Reconfirmarea mea în funcția de președinte al celei mai importante organizații din județ, este de fapt reconfirmarea echipei mele cu care merg la drum, simțindu-mă în siguranță, știind ca am pe cine mă baza și cu cine lucra”, a mai spus Emil Moţ.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri