AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul Doldurea a discutat cu oamenii de afaceri din oraş despre proiectele...

Primarul Doldurea a discutat cu oamenii de afaceri din oraş despre proiectele de dezvoltare a Caracalului

spot_img

Primarul municipiului Caracal, Ion Doldurea, a prezentat oamenilor de afaceri din oraș proiectele aflate în derulare și cele care vor fi depuse în viitor pentru accesarea de fonduri europene necesare dezvoltării și modernizării oraşului.

- Publicitate -

În ultimele două săptămâni acesta, însoțit de consilieri locali și angajați din Primărie, a mers la întâlniri cu cetățenii în toate cartierele orașului pentru a răspunde întrebărilor privind proiectul de reabilitare a infrastructurii de apă și canal ce a demarat în această lună precum și privind modul de implementare a sistemului de colectare selectivă a gunoiului.

“Numai împreună se poate! Susțin intensificarea dialogului cu mediul de afaceri în vederea identificării de soluții și susținerea inițiativelor administrației pentru dezvoltarea locală. De asemenea, continui să încurajez comunicarea deschisă și directă cu cetățenii pe care îi consider partenerii noștri în implementarea proiectelor pentru modernizarea orașului”, a declarat Ion Doldurea.


CITEŞTE ŞI: Două zone defavorizate din Caracal, transformate în cartiere moderne, prin proiecte cu fonduri europene. Contract semnat

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri