AcasăACTUALPrimarul din Târgu Jiu, despre situația din PNL: „Stăm rău și la...

Primarul din Târgu Jiu, despre situația din PNL: „Stăm rău și la capitolul de comunicare”

spot_img

Primarul liberal al Târgu-Jiului, Marcel Romanescu, consideră că PNL stă mai prost ca PSD la capitolul comunicare, iar partidul său rămâne cu oalele sparte ale guvernării.

- Publicitate -

Romanescu spune că nu a fost de acord cu alianța PNL-PSD, dar a fost conșient că doar un astfel de pas aducea stabilitate.

Cu privire la situația din PNL, Romanescu consideră că nu au comunicatori buni și că nici nu se comunică bine în interiorul partidului.


„Chiar dacă nu am fost susținătorul acestei alianțe, cu PSD, trebuie să recunosc că era nevoie de această stabilitate, pentru că doar formațiunile mari puteau să facă asta. Consider că e mai bine că PSD și PNL s-au pus la masa și că încearcă să găsească soluții, în loc să se certe. Cetățenii sunt în măsură să deconteze dacă PSD, PNL și UDMR ne oferă cele mai bune soluții pentru greul din ultima perioadă, pentru scumpirile la utilități. Atunci când s-a pus în discuție alianța cu PSD, eu am spus să nu uităm că intrăm într-o coabitare cu o formațiune politică, care permanent, când a fost la guvernare, a știut să își ducă la bun sfârșit un program, în general social. Au avut tot timpul soluții în cheltuirea banului, mai mărim o pensie, mai dăm un ajutor social, mai dăm un tichet. Noi, PNL, stăm rău și la capitolul de comunicare. Nu avem comunicatori de foarte bună calitate și toate realizările bune le scoate altcineva în evidență. Permanent noi, PNL, rămânem cu oalele sparte“ a declarat Romanescu în presa locală, potrivit Radio Infinit.

CITEȘTE ȘI: Universitatea din Craiova și-a deschis porțile pentru absolvenții de liceu

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri