AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul din Caracal a semnat contractul de reabilitare termică a 44 de...

Primarul din Caracal a semnat contractul de reabilitare termică a 44 de blocuri din oraş. Finanţarea, cu fonduri europene (VIDEO)

spot_img

Primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea a semnat luni, la sediul Guvernului, contractul de finanțare prin PNRR pentru eficiența energetică a locuințelor colective.

Potrivit primăriei, este vorba despre 56,4 milioane lei, bani care vor fi utilizaţi în următorii patru ani pentru a anvelopa și crește gradul de confort al cetățenilor din aproximativ 44 de blocuri.

https://www.facebook.com/watch/?v=660171052181224

CITEŞTE ŞI: Corpul Marno-Infantil al Spitalului Slatina, reabilitat prin PNRR. Preşedintele CJ Olt a semnat contractul

Luni, în prezența prim-ministrului Nicolae-Ionel Ciucă și a Célinei Gauer, director general al SG RECOVER din cadrul Comisiei Europene, ministrul Cseke Attila a semnat 12 noi contracte finanțate din Planul Național de Redresare și Reziliență, în valoare de peste 1,4 miliarde de lei.

Contractele încheiate între autoritățile publice locale și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației vizează renovarea energetică și consolidarea seismică a unor clădiri publice și rezidențiale, iar valoarea totală a acestora este de 1.402.767.238,52 lei.

Aceste contracte se alătură celorlalte 81 semnate până în prezent pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, prin PNRR, celor 15 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului, respectiv celor 119 contracte de finanțare semnate pentru construcția unor creșe noi și eficiente energetic.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri