AcasăADMINISTRAŢIEPrimarul din Balş, sesiune LIVE de întrebări şi răspunsuri, pe pagina de...

Primarul din Balş, sesiune LIVE de întrebări şi răspunsuri, pe pagina de Facebook

spot_img

Primarul oraşului Balş, Cătălin Rotea, anunţă că marţea viitoare va primi direct de la cetăţeni întrebări, pe pagina sa de Facebook, şi va răspunde tuturor.

Edilul a precizat că sesiunea va fi în direct, iar întrebările pot veni fie în comentarii, fie pe Messenger, dar şi pe mailul primăriei.

CITEŞTE ŞI: Primăria Slatina speră ca CNI să scoată la licitaţie, în acest an, finalizarea sălii polivalente

„Este vremea pentru proiecte noi, dar și pentru răspunsuri, iar comunicarea directă este cea mai bună. Marți, 31 ianuarie 2023, de la ora 19, voi fi LIVE pe pagină mea de Facebook Cătălin ROTEA și pe cea a Primăriei Bals Primăria orașului Balş, că să va răspund la toate întrebările și problemele legate de comunitate. Sesiunea va fi în direct și vreau să răspund la cât mai mulți dintre balseni. Pentru a eficientiza timpul, va rog să îmi trimiteți întrebările  fie în comentarii, fie pe Messenger, fie pe adresa de email relații.publice@primariabals.eu, până luni, 30 ianuarie 2023”, a transmis edilul.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri