AcasăACTUALPrimarul Balşului: Suntem între doi poli industriali importanţi, Slatina şi Craiova, şi...

Primarul Balşului: Suntem între doi poli industriali importanţi, Slatina şi Craiova, şi cred că vom deveni foarte atractivi pentru investitori

spot_img

Prezent la startul recepţiei Lotului 1 al Tronsonului 2 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, primarul Balşului Cătălin Rotea a declarat că investiţia va duce la creşterea investiţiilor din oraşului de pe Olteţ.

- Publicitate -

Cătălin Rotea a afirmat că este o investiţie îndelung aşteptată de oamenii din Balş.

„Evident că este un lucru benefic pentru oraşul nostru. Îl aşteptăm de mulţi ani de zile, poate zeci de ani de zile. Aşa cum ştiţi, devenisem şi subiectul glumelor pe internet: Balşul se consiera un oraş turistic, făceai trei ore ca să-l vizitezi. Dincolo de glumă, sunt două aspecte foarte importante. Pe de o parte, traficul va fi descongestionat. Pe de altă parte, pentru că suntem între două oraşe importante, doi poli industriali importanţi, Slatina şi Craiova, cred că vom deveni, într-un final, foarte atractivi pentru investitori. Pentru că principala problemă a oraşului, dincolo de trafic, este crearea de noi locuri de muncă. Mulţumim constructroului – am avut o colaborare foarte bună cu dumnealor – şi sper că acest drum Craiova-Piteşti, de la un capăt la altul, să devină o realitate, cât mai rapid”, a declarat Rotea.


Începând cu 21 aprilie, se va putea circula pe prima porţiune a Drumului Expres Craiova-Piteşti, a anunţat luni ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a fost prezent pe şantier. Este vorba despre Lotul 1 al Tronsonului 2 – Centura de ocolire a oraşului Balş.

Vicepremierul Sorin Grindeanu a fost prezent, luni, pe şantierul Drumului  Expres Craiova-Piteşti alături de preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, primarul Balşului, Cătălin Rotea, primarul Slatinei, Emil Moţ, preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, şi primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu.

Lotul 1 al Tronsonului 2 are 18,5 kilometri şi trei noduri rutiere.


CITEŞTE ŞI: FOTO | Balşul poate fi ocolit pe Drumul Expres, din 21 aprilie. Când se va circula pe Centura Slatinei

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri