AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Târgu Jiu cere cetățenilor să demonteze sistemele antiparcare. Se schimbă contractele...

Primăria Târgu Jiu cere cetățenilor să demonteze sistemele antiparcare. Se schimbă contractele și tarifele

spot_img

Târgujienii care au instalat dispozitive antiparcare vor trebui să le demonteze și să le înlăturate până cel mai târziu la sfârșitul acestui an, anunță Primăria Târgu Jiu într-un comunicat de presă. 

Conform noului regulament referitor la parcările de reședință, începând cu anul 2022 se va încheia un nou contract de parcare pe o perioadă de 5 ani.

„Vor exista doua forme de contract: contract pe o perioadă de 16 ore pe zi, în care beneficiarul va avea locul asigurat între orele 16:00 și 08:00. El poate ocupa locul respectiv și în afara acestui interval, dar dacă îl părăsește, acesta poate fi ocupat de o alta persoană, fără a depăși, însă, intervalul 08:00-16:00. Beneficiarii acestui contract vor plăti o taxă de 10 lei pe lună (120 de lei pe an). Nerespectarea programului în care este permisă parcarea gratuită atrage sancțiuni între 200 și 500 de lei; contract care rezerva locul beneficiarului 24 de ore din 24-locurile acestor beneficiari vor fi marcate cu roșu, iar aceștia vor plăti o taxă de 30 de lei pe lună (360 de lei pe an)”, se arată în comunicat.

Marcarea fara drept a locului de parcare in culoarea roșie atrage o sancțiune in valoare de 2500 de lei și pierderea acestuia.

Cererile pentru parcări se primesc în continuare la Primăria Municipiului Târgu Jiu, la Centrul de Informare a Cetățeanului.

CITEȘTE ȘI: Rareş Bogdan: Firmele cu cifra de afaceri peste prag vor plăti impozit de 16% pe profit în loc de 1% pe cifra de afaceri

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri