AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Slatina rezolvă criza locurilor din creşe. Proiect pentru construcţia unei creşe...

Primăria Slatina rezolvă criza locurilor din creşe. Proiect pentru construcţia unei creşe cu 110 locuri

spot_img

Municipalitatea construieşte în Slatina o creşă cu 110 locuri, în această perioadă fiind pregătită documentaţia pentru acest proiect de investiţii.

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a declarat pentru Reporter 24 că finanţarea acestei investiţi este asigurată de Ministerul Dezvoltării, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI).

Primăria are termen pentru elaborarea documentaţiilor pentru obţinere avize de principiu pentru asigurarea utilităţilor, dar şi celelalte proceduri birocratice.

„Am depus un proiect la Ministerul Dezvoltării pentru care am primit aprobare şi acum avem la dispoziţie 60 de zile să depunem toate documentele necesare. Încă nu am identificat locaţia unde vom construi această nouă creşă de 110 locuri, între timp căutăm soluţii”, a declarat Emil Moţ.

Programul pentru creşe de la nivelul Ministerului Dezvoltării ar urma să fie finanţat din bugetul național, dar și din fonduri europene, prin PNRR. Au fost previzionate 230 de milioane de lei pentru construirea de creșe noi.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Parcări modulare, în Slatina. UNDE este montată prima astfel de parcare

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri