AcasăLIFEPrimăria Slatina i-a premiat pe seniorii care au împlinit 50 de ani...

Primăria Slatina i-a premiat pe seniorii care au împlinit 50 de ani de la căsătorie

spot_img

82 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie au fost premiate, duminică seara, de Primăria Slatina, în cadrul Galei Seniorilor, eveniment organizat cu ocazia marcării a 655 de ani de la prima atestare documentară a oraşului.

Primăria le-a oferit seniorilor oraşului diplome şi premii în bani, în valoare de peste 1.000 de lei. La această ediţie au fost cele mai multe cupluri, potrivit reprezentanţilor municipalităţii.

CITEŞTE ŞI: Doljul, județul cu cei mai mulți beneficiari de ajutor social

Premierea a fost făcută de viceprimarii Gigi Vîlceleanu şi Alexandru Berechet.

„Avem peste 80 de cupluri premiate, este pentru prima oară când avem atâtea familii, în general aveam o medie de 60. Vă dați seama că, la 50 de ani de căsnicie, să ajungi aici, înseamnă că a fost iubire, înseamnă că a fost încredere, înseamnă că a fost tot ce poate fi mai frumos lângă ei și s-au susținut unul pe celălalt ca să poată să ajungă și le doresc mulți ani fericiți de aici înainte, dar și multă sănătate”, a declarat viceprimarul Vîlceleanu.

Seara s-a încheiat cu un recital susţinut de Fuego.

Pe data de 20 ianuarie 2023, orașul Slatina împlinește 655 de ani de la prima sa atestare documentară, un moment important în istoria localității. Ca în fiecare an, pentru a marca trecutul de secole al orașului, Consiliul Local și Primăria municipiului Slatina a organizat în perioada 20-24 ianuarie 2023 „Gala Laureaților”, o manifestare care își propune să evidențieze cele mai importante momente și performanțele remarcabile obținute de slătineni în anul anterior.

Manifestarea este împărţită în trei: Gala Campionilor (20 ianuarie), Gala Seniorilor (22 ianuarie) şi Gala Superlativelor  (24 ianuarie).

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri