AcasăACTUALPrimăria Craiova a alocat bugetul pentru plata recenzorilor

Primăria Craiova a alocat bugetul pentru plata recenzorilor

spot_img

Recenzorii care au asigurat desfășurarea recensământului în municipiul Craiova își vor primi banii pentru munca efectuată, consilierii municipali aprobând, vineri, într-o ședință extraordinară, alocarea sumei de 1,3 milioane de lei în acest sens. 

Suma de bani necesară pentru efectuarea acestor plăți va fi suportată din bugetul local.

„Se impune în regim de urgență rectificarea bugetului local de venituri și cheltuieli al Municipiului Craiova pentru plata recenzorilor pentru autorecenzarea asistată, recenzorilor, recenzorilor-şefi şi coordonatorilor la nivel de municipiu, prin virarea sumei de 1.339,00 mii lei de la Cap.54.02 – Alte servicii publice generale, titlul I – Cheltuieli de personal la Cap.51.02 – Autorităţi Publice şi Acţiuni Externe – titlul II – Bunuri și servicii”, se arată în raportul întocmit de către autorități.

Recenzorii sunt plătiţi cu 7 lei/chestionar, în cazul chestionarelor pentru recenzarea locuinţei, respectiv cu 3,5 lei în cazul chestionarelor de locuinţă.

CITEȘTE ȘI: The Artist Awards, organizat și anul acesta la Craiova. Ce sumă au alocat autoritățile din bugetul local

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri