AcasăACTUALPrimăria Caracal vinde către proprietari locuinţele construite prin ANL. Cum se calculează...

Primăria Caracal vinde către proprietari locuinţele construite prin ANL. Cum se calculează preţul

spot_img

Consiliul Local Caracal a aprobat vânzarea locuinţelor pentru tineri, construite prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe (ANL), situate în bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 88, către titularii contractelor de închiriere.

Potrivit unui comunicat al municipalităţii, preţul final de vânzare, are în vedere valoarea de vânzare cuvenită Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe și 1% din preţul calculat al locuinţei în beneficiul administratorului.

„În cazul achiziţionării locuinţei ANL cu plata în rate lunare egale, inclusiv dobânda aferentă, plata avansului de minimum 15%, precum şi a comisionului de 1% se face la data încheierii contractului de vânzare în formă autentificată”, transmit reprezentanţii Primăriei Caracal.


CITEŞTE ŞI: PSD anunţă taxă de solidaritate pentru companiile din energie

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri