AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria Caracal rezolvă criza locurilor la creşă. Cumpără un imobil al fabricii...

Primăria Caracal rezolvă criza locurilor la creşă. Cumpără un imobil al fabricii de vagoane

spot_img

Municipalitatea caracaleană cumpără o creşă, care acum se află în proprietatea fabricii de vagoane Astra Rail. Astfel, vor fi acoperite cererile de înscriere de la nivelul oraşului.

Potrivit primarului Ion Doldurea, aceasta este una dintre înţelegerile parafate de reprezentanţii Primăriei Caracal cu o delegația reprezentată de conducerea companiei Greenbrier Company Astra Rail Industries, care deține fabrica de vagoane Astra Rail.

Din delegație au făcut parte: Sabin Giurgiu – Director Fabrica Astra Rail Caracal, Gligor Corneliu Ioan – Manager General, William Glenn – Chair of The Management Board, Brian Comstock – EVP Chief Commercial and Leasing Officer, Yann Bonguardo – Chief Commercial Officer, Alejandro Centurion – Fost CEO, Actual Advisory role, Lorie Tekorius – President & CEO.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii în Olt şi Dolj. Vizată, o grupare de contrabandişti de ţigări şi metale preţioase

„În urma discuțiilor am convenit să le asigurăm suportul pentru recrutarea de personal din zona metropolitană Caracal. Totodată am primit asigurări de sprijinire privind practica elevilor din liceele tehnologice și, la solicitarea noastră, că vor ceda spre vânzare primăriei o creșă ce acum se află în proprietatea fabricii de vagoane Astra Rail Caracal pentru a acoperi solicitările de înscriere ale copiilor din Municipiul Caracal”, a declarat primarul Ion Doldurea.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri