AcasăADMINISTRAŢIEPrimăria a reabilitat piaţa din Balş

Primăria a reabilitat piaţa din Balş

spot_img

Piaţa oraşului Balş a fost reabilitată de administraţia locală, condiţiile din zona de comerţ fiind aduse în actualitate.

- Publicitate -

Primarul oraşului, Cătălin Rotea, a explicat că de noile facilităţi beneficiază comercianţii, dar şi bălşenii care îşi fac cumpărăturile aici.

„Reabilitarea Halei pentru lactate și a Zonei de vânzare produse industriale, pentru cei peste 50 de comercianți, care își desfășoară activitatea în acest sector, înseamnă facilități optime pentru vânzarea și prezentarea produselor. Bălșenii trebuie să aibă posibilitatea de a alege produse de calitate, în condiții de siguranță, într-un spațiu modernizat, care să corespundă cerințelor actuale și care să le faciliteze accesul către comercianții locali”, a declarat Rotea.


CITEŞTE ŞI: Primarul din Balş, Cătălin Rotea, şi-a anunţat obiectivele propuse pentru 2022

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri