AcasăECONOMIEPrețul acțiunilor Tesla a scăzut cu aproape 10%

Prețul acțiunilor Tesla a scăzut cu aproape 10%

spot_img

Acțiunile Tesla au înregistrat o scădere puternică vineri după ce CEO-ul companiei, miliardarul Elon Musk, a scris într-un email adresat conducerii producătorului auto că acesta ar trebui să concedieze angajați, anunță Markets Insider.

Musk a scris în emailul cu titlul „Întrerupeți toate angajările la nivel mondial” că are o „senzație super proastă despre economie” și că Tesla trebuie să reducă personalul cu 10%.

Într-un email separat adresat angajaților Tesla vineri acesta a precizat însă că reducerile nu se vor aplica „pentru cei care construiesc efectiv mașini, baterii sau instalează panouri solare”.

Informațile au fost dezvăluite de jurnaliștii agenției Reuters, aceștia obținând cele două emailuri.

Acțiunile Tesla au scăzut vineri cu până la 9,4% după ce cele două emailuri au devenit publice însă au recuperat ușor din pierderi ulterior.

Mesajul transmis de Musk vine după ce un alt document intern al companiei a început să fie circulat zilele trecute pe platformele social media în care acesta le-a cerut angajaților Tesla să se întoarcă la birouri sau să își dea demisia.

„Oricine dorește să lucreze de la distanță trebuie să fie la birou pentru minim (și chiar mă refer la minim) 40 de ore pe săptămână sau să plece de la Tesla”, afirmă documentul, care precizează că Musk va revizui personal și aproba, dacă este cazul, situațiile în care angajații nu pot îndeplini cota de ore cerută.

„Dacă nu vă prezentați [la birou], vom presupune că ați demisionat”, a adăugat Musk, citat de hotnews.ro.

CITEŞTE ŞI: Oamenii lui Cioloş spun că noul partid REPER nu e al fostului premier şi ţintesc 40% în alegeri

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri