AcasăACTUALPRESShub în 2022. Ce am făcut și cu ce bani

PRESShub în 2022. Ce am făcut și cu ce bani

spot_img

2022 a fost anul schimbărilor pentru PRESShub, cea mai răspândită rețea de presă locală din România. În ianuarie, la conducerea redacției de la București a venit un nou redactor șef, Răzvan Chiruță, jurnalist care a mai condus redacțiile România liberă și Newsweek România.

În 2022, numărul partenerilor PRESShub a crescut consistent. În prezent, 38 de publicații din țară fac parte din rețeaua noastră de colaboratori. Vezi aici lista completă a publicațiilor din rețeaua PRESShub.

CITEŞTE ŞI: Reporter 24 intră în reţeaua PressHub

De asemenea, numărul colaboratorilor permanenți ai redacției s-a mărit consistent. Brîndușei Armanca, lui Virgil Burlă și lui Valentin Zaschievici s-au alăturat Sidonia Bogdan, Camelia Badea, Ruxandra Hurezean și Ionela Doboș.

PRESShub a strâns în jurul său editorialiști și contributori redutabili, precum Sabina Fati, Felicia Mihali, Dana Cristescu, Ciprian Mihali, Ovidiu Nahoi, Alex Doboli, Ovidiu Maican.

Rețea inovatoare și independentă de presă, creată în 2018 de Freedom House România, PRESShub este o platformă de exprimare liberă a ziariștilor din presa centrală și locală, care a rămas fidelă intenției sale inițiale de a contribui la profesionalizarea comunității jurnalistice.

De unde am avut bani în 2022

Granturi internaționale:

  1. Comisia Europeană (programele DG Regio și „Cetățeni, egalitate, drepturi și valori”, în desfășurare până în 2024): 339.115 de euro;
  2. Free Press for Eastern Europe (Science+): 13.261 de euro;
  3. Parlamentul European (Eu în UE) – 18.000 de euro;
  4. Ambasada SUA/Departamentul de Stat al SUA (Facts not Fake) – 19.000 de euro.

Sponsorizări și donații

  1. Ambasada Germaniei – 1.500 de euro;
  2. Sponsorizări de la societăți comerciale – 20.000 de euro.

Alte venituri

  1. Advertoriale – 6.000 de euro.

Contnuarea raportului, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri