AcasăPOLITICĂPRESShub: Asociația lui George Simion a primit donații de la unități militare...

PRESShub: Asociația lui George Simion a primit donații de la unități militare ale SPP și SRI între anii 2011-2014. Ce nume din politică i-au mai dat bani

spot_img

Asociația „Onoare și Patrie”, unde liderul actual al AUR, George Simion, a fost vicepreședinte, a primit donații de peste 50.000 euro în perioada 2010-2018, din partea unor instituții importante ale statului român, cum ar fi Serviciul de Protecție și Paza (SPP), unități militare legate de SRI, a unor lideri politici și a unor companii cu influență în spațiul public.

Acestea au fost obținute de către Asociația „Onoare și Patria”, care face parte din platforma unionistă Acțiunea 2012, principala umbrelă sub care George Simion, în prezent co-președinte și deputat AUR, a militat pentru unirea Republicii Moldova cu România.

CITEŞTE ŞI: Vlad Obu, patronul unor firme de videochat şi prieten cu fraţii Tate, săltat de DIICOT

Printre donatorii organizației se numără persoane care au deținut funcții importante în statul român, cum ar fi: Vasile Dîncu, Gabriel Oprea, Viorica Dăncilă, Rodica Nassar.

investigaţia completă, în PRESShub

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri