AcasăPOLITICĂPreşedintele PSD Olt mai aşteaptă numiri în instituţii din subordinea Guvernului

Preşedintele PSD Olt mai aşteaptă numiri în instituţii din subordinea Guvernului

spot_img

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat că încă mai există discuții care membrii ai filialei pe care o conduce să meargă în diverse funcții din subordinea Guvernului.

- Publicitate -

Marius Oprescu a precizat că negocierile sunt încă în desfăşurare.

„Nu putem vorbi despre negocieri decât în ceea ce priveşte funcţiile politice. În momentul de faţă, PSD Olt mai are ceva oameni de trimis la Bucureşti. Avem aceste discuţii, dar n-aş vrea să avansez nume şi funcţii, până în momenul în care le vom obţine”, a declarat Oprescu.


Preşedintele PSD Olt a comentat şi contrele din coaliţie.

„Vorbim de o coaliţie de guvernare formată din partide care provin de pe dreapta şi stânga eşichierului politic şi, bineînţeles că avem şi puncte de vedere diferite. Acestea urmează să fie armonizate pentru că, până la urmă, cu toţii ar trebui să luptăm şi luptăm în interesul românilor. Atât timp cât toate aceste lucruri converg către o direcţie în care să putem să trecem românii peste această iarnă, sunt mai puţin importante tensiunile. Am spus-o de fiecare dată, nu am ajuns într-o alianţă de drag, ci pentru că nu s-a mai găsit altă formulă de a guverna România. Atunci, bineînţeles că aceste tensiuni există, dar important e ca rodul acestor discuţii să ducă către interesul românilor şi pentru ca românii să o ducă mai bine”, a conchis Marius Oprescu.

CITEŞTE ŞI: Marcel Boloş, numit ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri