AcasăACTUALPreşedintele Poloniei spune că NATO va trebui să se gândească la un...

Preşedintele Poloniei spune că NATO va trebui să se gândească la un răspuns serios dacă Putin va folosi arme chimice

spot_img
- Publicitate -

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, afirmă că folosirea de arme chimice de către Rusia în Ucraina ar însemna o schimbare de paradigmă şi că NATO va trebui atunci să se gândească la cel mai potrivit răspuns, relatează Reuters.

Întrebat într-un interviu apărut duminică la postul britanic de televiziune BBC dacă folosirea de arme chimice de către preşedintele rus Vladimir Putin ar fi o linie roşie pentru NATO, care ar fi atunci nevoită să intervină, Duda a răspuns: “Dacă el foloseşte arme de distrugere în masă, atunci acest lucru ar fi o schimbare de paradigmă”, scrie Agerpres.


“Cu siguranţă, Alianţa Nord-Atlantică şi liderii săi conduşi de SUA vor trebui să se aşeze la masă şi vor fi nevoiţi să se gândească serios ce vor face, pentru că atunci lucrurile ar începe să devină periculoase”, a afirmat preşedintele polonez.

CITEŞTE ŞI: A fost lansată o aplicație care prezintă coridoarele pentru refugiații din Ucraina

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri