AcasăPOLITICĂPreşedintele Comisiei de Agricultură, după vizită în Italia: O țară agricolă, dar...

Preşedintele Comisiei de Agricultură, după vizită în Italia: O țară agricolă, dar de două ori mai productivă

spot_img

Preşedintele Comisie de Agricultură din Camera Deputaţilor, deputatul PSD Olt Florin Barbu, spune, după o vizită oficială în Italia, că agricultura din statul partener reprezintă un exemplu, deoarece este de două ori mai productivă decât România, pe o suprafaţă agricolă mult mai redusă.

- Publicitate -

Barbu a condus o delegaţie de parlamentari care au avut o întrevedere cu omologii lor din Italia.

„Alături de colegii mei din Comisia de Agricultură, am avut o întrevedere cu președintele Comisiei de Agricultură din Parlamentul Italiei, Filippo Gallinella și cu membrii comisiei, dar și cu liderii partidelor politice din Italia și am discutat despre problemele agriculturii din cele două țări, în contextul actual. Parlamentarii italieni au fost interesați de sistemul de irigații din România, de Legea practicilor comerciale neloiale dintre întreprinderi în cadrul lanțului de aprovizionare și de Legea Laptelui.


Ca și România, Italia este o țară agricolă, dar de două ori mai productivă și sunt convins că experiența și expertiza lor din domeniul agriculturii, din ultimii 50 de ani, ne este utilă și vom putea pune bazele unor parteneriate solide și utile pentru fermierii români!”, spune Florin Barbu.

CITEŞTE ŞI: Titularizare 2022. Câte posturi sunt disponibile în judeţul Olt, pentru candidaţii la concursul din 13 iulie

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri