AcasăACTUALPremierul, după întâlnirea cu reprezentanții Romgaz: „Avem nevoie de un ritm alert...

Premierul, după întâlnirea cu reprezentanții Romgaz: „Avem nevoie de un ritm alert în implementarea proiectelor”

spot_img

Rolul Romgaz este determinant în implementarea planurilor Guvernului de a atinge securitatea energetică a României și „avem nevoie de un ritm alert în implementarea” proiectelor, spune premierul Nicolae Ciucă după o întâlnire cu reprezentanții companiei Romgaz.

Premierul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, la Palatul Victoria, cu reprezentanții companiei Romgaz, pentru a analiza aspecte privind producția de gaze naturale și punerea în producție de noi sonde.

A fost prezentată implicarea Romgaz în proiectele off-shore la Marea Neagră, inclusiv Neptun Deep.

Conducerea companiei a prezentat, totodată, evoluția proiectului centralei de producere a energiei electrice de la Iernut, cu o putere instalată de 430 de MW.

“Guvernul acordă o importanță deosebită investițiilor care contribuie la consolidarea securității energetice a țării. Rolul Romgaz, ca și companie națională, este determinant în implementarea planurilor Guvernului de a atinge acest obiectiv. Avem nevoie de un ritm alert în implementarea acestor proiecte, iar pentru asta am asigurat toate instrumentele necesare, atât financiare, cât și legislative”, a declarat prim-ministrul, potrivit Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai căutate joburi, la început de 2023. Angajații cu două joburi, munca hibrid și importul de personal devin cele mai importante tendințe ale noului an

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri