AcasăACTUALPremierul cere luarea de măsuri, după tragedia din Gorj (VIDEO)

Premierul cere luarea de măsuri, după tragedia din Gorj (VIDEO)

spot_img

Premierul României, Nicolae Ciucă, a cerut miercuri, la începutul şedinţei de guvern, tragerea la răspundere a celor care se fac vinovaţi de tragedia de la cariera din Gorj unde trei oameni au murit şi zece au fost răniţi, dar şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă de la Complexul Energetic Oltenia.

CITEŞTE ŞI: DEMITERI şi demisii la CE Oltenia, în urma tragediei de la Cariera Jilţ Sud

„Ieri, din păcate, a avut loc un accident tragic la Complexul Energetic Oltenia. Şi-au pierdut viaţa trei muncitori, în cariera de la Jilţ. Doresc să transmit condoleanţe şi întreaga mea compasiune familiilor celor trei muncitori şi, desigur, acelor care au fost răniţi. Şi, încă din primul moment, am decis ca autorităţile să se deplaseze la faţa locului, am transmis ministrului Energiei să se deplaseze urgent în judeţul Gorj şi să facă analiza şi să ia primele măsuri la faţa locului.

În acest moment, atât Ministerul Energiei, cât şi Ministerul Muncii, prin Inspecţia Muncii, vor continua activitatea de verificare şi cercetare a cauzelor producerii accidentului şi, până săptămâna viitoare, în şedinţa de Guvern, îmi veţi prezenta primele date şi concluzii, cu măsuri concrete, măsuri atât împotriva celor care se fac vinovaţi de producerea accidentului, cât şi măsuri concrete pentru ceea ce înseamnă îmbunătăţirea condiţiilor de muncă în Complexul Energetic Oltenia”, a spus premierul.

Declaraţiile premierului:

Trei angajaţi ai Complexului Energetic Oltenia au decedat, marţi, într-un accident petrecut la Cariera Jilţ Sud, în localitatea Mătăsari. Alte 10 persoane au fost rănite.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri