AcasăPOLITICĂPrefectura Olt are un nou secretar general. Premierul Ciucă a făcut numirea

Prefectura Olt are un nou secretar general. Premierul Ciucă a făcut numirea

spot_img

Iulia-Georgiana Truică a fost numită de premierul Nicolae Ciucă, joi, în funcţia de secretar general al Instituţiei Prefectului – Judeţul Olt.

- Publicitate -

Georgiana Truică este de mai mulţi ani angajat al Prefecturii Olt şi îl înlocuieşte în funcţie pe Gigel Vieru, numit în urmă cu doar câteva luni, în octombrie 2021.

Funcția de secretar general al instituției prefectului este funcție publică din categoria înalților funcționari publici, cu rolul de a asigura stabilitatea la nivel instituțional.


Secretarul general sprijină activitatea prefectului în exercitarea controlului de legalitate și coordonează structura de specialitate prin care se realizează aceste atribuții.

Mai mult, spre deosebire de prefecți și subprefecți, pentru secretarii generali ai instituției prefectului sunt introduse condiții exprese de studii.

CITEŞTE ŞI: Chesnoiu: Circa 225 de milioane de euro vor ajunge la peste 810.000 de fermieri care îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru accesarea ANT


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri