AcasăACTUALPoliţiştii doljeni, acţiuni comune cu cei din Bulgaria în regiunea de frontieră...

Poliţiştii doljeni, acţiuni comune cu cei din Bulgaria în regiunea de frontieră Calafat-Vidin. Au fost aplicate amenzi

spot_img

În perioada 05-14 august, poliţiştii rutieri doljeni au acționat împreună cu cei bulgari, în patrule comune, pentru monitorizarea și controlul traficului rutier în regiunea de frontieră Calafat-Vidin.

“Polițiștii doljeni au acționat în scopul de a consilia și a acorda sprijin cetățenilor români aflați pe teritoriul bulgar, pentru desfășurarea activităților de patrulare, monitorizare și control al traficului rutier și pentru prevenirea accidentelor de circulație pe arterele rutiere din zona de trecere a frontierei care converg spre/dinspre localitățile Calafat-Vidin”, anunţă IPJ Dolj.

În cadrul activităților au fost legitimate și verificate peste 225 de persoane, fiind controlate și 157 de autovehicule.


Deși rolul polițiștilor a fost unul preventiv, au fost constatate și abateri ale normelor rutiere, fiind aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.220 de lei.

Polițiștii doljeni vor continua să acționeze și în perioada următoare împreună cu partenerii bulgari.

CITEŞTE ŞI: Adolescent dintr-un centru social din Caracal, dat dispărut


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri