AcasăACTUALPoliţiştii din Olt au interceptat un transport ilegal de material lemnos. Un...

Poliţiştii din Olt au interceptat un transport ilegal de material lemnos. Un bărbat din Vâlcea, amendat

spot_img

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din judeţul Vâlcea, s-a ales cu o amendă de 1.000 lei pentru un transport ilegal de material lemnos, depistat de poliţiştii din Olt.

- Publicitate -

Potrivit IPJ Olt, poliţiştii au depistat, în comuna Teslui, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din orașul Băbeni, județul Vâlcea, în timp ce a transportat, cu o autoutilitară, cantitatea de doi metri cubi de material lemnos, specia fag, pe care a descărcat-o într-o altă locație decât cea înscrisă în aplicația SUMAL 2.0 și în avizul de însoțire.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Olt care a incendiat 10 kilograme de deşeuri, cercetat penal de poliţişti


„Polițiștii l-au sancționat contravențional pe bărbat, cu amendă, în valoare de 1.000 de lei, fiind dispusă confiscarea fizică a cantității de doi metri cubi de material lemnos, ce a fost lăsată în custodia Ocolului Silvic Slatina. Abaterea constatată a fost sancționată în conformitate cu articolul 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu modificările și completările ulterioare”, transmit poliţiştii.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri