AcasăACTUALPolițist trimis în judecată pentru trafic de influență

Polițist trimis în judecată pentru trafic de influență

spot_img

Florin Roberto Raica, ofiţer în cadrul Poliţiei municipiului Reghin, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de trafic de influenţă.

Procurorii anticorupţie notează în rechizitoriu că, în perioada primăvara – vara anului 2019, Florin Roberto Raica, în calitatea menţionată mai sus, ar fi pretins şi primit, direct sau prin intermediari, sumele de 500 euro şi 4.800 lei de la o persoană cercetată pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul circulaţiei (conducere a unui autovehicul sub influenţa alcoolului).

„În schimbul banilor, inculpatul ar fi promis că va interveni pe lângă funcţionari din cadrul Institutului de Medicină Legală şi că îi va determina să stabilească valori ale alcoolemiei sub limita legală. De asemenea, inculpatul ar mai fi promis şi rezolvarea favorabilă a cauzei respective, scopul final fiind obţinerea permisului de conducere într-un timp scurt”, arată anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre judecare la Tribunalul Mureş.

DNA precizează că Florin Roberto Raica a mai fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea unor infracţiuni similare.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri