AcasăACTUALPoliţist de la Rutieră, trimis de instanţă să urmeze cursuri de caligrafie

Poliţist de la Rutieră, trimis de instanţă să urmeze cursuri de caligrafie

spot_img

Magistraţii Judecătoriei Paşcani i-au recomandat, oficial, unui poliţist să urmeze cursuri de caligrafie, după ce unul dintre procesele verbale completate de acesta a fost contestat de contravenient pe motiv că era absolut ilizibil.

Judecătorii au reușit totuși să-l descifreze.

CITEŞTE ŞI: Şeful Poliţiei Române, explicaţii în scandalul achiziţiei de BMW-uri

Alexandru C. fusese sancționat pentru că ar fi depășit limita legală de viteză la Boureni, pe drumul european şi pentru că ar fi încălcat marcajul longitudinal continuu dintre sensurile de mers. Primise o amendă de 1.450 lei și i se ridicase permisul de conducere în vederea suspendării. Șoferul semnase procesul-verbal, dar cu mențiunea „nu recunosc”. Ulterior, el s-a adresat Judecătoriei Pașcani, cerând declararea nulității procesului-verbal, printre altele pentru că descrierea faptei și temeiul legal al amenzii erau indescifrabile.

În aprecierea șoferului, acest fapt echivala cu lipsa mențiunilor respective și deci, cu nulitatea actului. Judecătorii nu au fost însă de aceeași părere.

Articolul complet, în PressHUB

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri