Connect with us

POLITICĂ

VIDEO | Atitudine de STĂPÂN: Vicepremierul Barna, filmat când îi cere unui angajat al Parlamentului să-i ridice ochelarii de pe jos

Publicat

în

Vicepremierul Dan Barna este filmat când îi cere unui angajat al Camerei Deputaţilor să-i ridice ochelarii de pe jos.

Momentul penibil s-a petrecut, luni, în timpul “Orei premierului”, eveniment în cadrul căruia premierul Florin Cîţu s-a adresat parlamentarilor.

Atitudinea de stăpân a pluseristului, care crede că i se cuvine totul, a dus la tot felul de reacţii negative, pe mediul online.

“Am văzut și eu, acum, scena în care domnul vicepremier Dan Barna îi face semn unui angajat al Camerei Deputaților să îi ridice ochelarii căzuți pe jos.
Eu cred că nu mai este nimic de spus despre acest zero. Nimic.
Ani întregi am observat acest fenomen: l-am văzut pe Colin Powell coborând din Air Force One cu o geantă plină de documente care pe mine m-ar fi cocoșat, am stat la coadă la garderobă lângă premierul Suediei – nici nu știam cine e :))) – și am văzut președinți ai SUA cum țineau umbrela.
Doar ai noștri….Mă sufocă neamprostia asta. Mă sufocă. Gestul cu degetul, ca la slugi….Asta e noua generație de nomenklaturiști”, a notat jurnalistul Mircea Marian.

 

Print Friendly, PDF & Email

POLITICĂ

Noua conducere a Prefecturii Olt a depus jurământul

Publicat

în

Ceremonia de depunere a jurământului pentru reînvestirea în funcția de prefect al județului Olt de către Florin Homorean a avut loc, joi, în sistem videoconferinţă.

De asemenea, au depus jurământul pentru învestirea în funcția de subprefect al județului Olt, Ana-Maria Ciaușu și Fănel Bădici.

Având în vedere situația epidemiologică actuală generată de noul coronavirus, ceremonia s-a desfășurat fără accesul publicului, respectiv mass-mediei.

„Potrivit Hotărârii Guvernului României nr. 197/2021, începând de astăzi,  domnul Homorean Florin Constantin va exercita, în condițiile legii, funcția de prefect al județului Olt. Totodată, începând de astăzi, potrivit Hotărârii Guvernului României nr. 260/2021 și Hotărârii Guvernului României nr. 261/2021, doamna Ciaușu Ana-Maria și domnul Bădici Fănel vor exercita, în condițiile legii, funcția de subprefect”, se arată într-un comunicat remis de Prefectura Olt

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Stănescu, despre bugetul aprobat de majoritatea PNL-USR-UDMR: O lovitură pentru pensionari, salariați, copii. Este un buget fără inimă

Publicat

în

Secretarul general al PSD, senatorul oltean Paul Stănescu, declară că misiunea social-democraţilor rămâne blocarea în Parlament a „coaliţiei sărăciei”, făcând referire la bugetul propus de premierul Cîţu şi aprobat de majoritatea PNL-USR-UDMR.

Stănescu s-a referit şi la intenţia Guvernului Cîţu de vânzare a companiilor româneşti de stat.

„Sărăcie și austeritate pentru cei mai mulți români, prosperitate pentru peneliștii de la guvernare: aceasta sunt obiectivele bugetului pentru anul 2021, în ”gândirea economică” a premierului Cîțu. Au spus că au venit la guvernare pentru binele românilor, dar nu știu cum să vândă mai repede companiile românești de stat, CEC Bank, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni și altele care sunt de interes strategic.  Mai mult, au refuzat toate amendamentele PSD, inclusiv pe cele care prevedeau doar respectarea legilor, aprobate în guvernarea social-democrată: mărirea pensiilor, a salariului minim, creșterea alocațiilor”, a afirmat senatorul oltean.

Votul pentru bugetul propus de Cîţu reprezintă, mai spune Paul Stănescu, „startul austerităţii”.

„Agresiv, arogant și radical, premierul Cîțu a urlat în plenul Parlamentului că reformează statul român, dar a vorbit mai mult despre PNL, că este ”premierul PNL”, că ”reprezintă PNL”, că ”se bazează pe colegii din PNL”. Ca și cum acest buget este doar al PNL și pentru PNL, ceea ce nu este foarte departe de adevăr. Nimic despre reforme și investițiile promise. Doar atacuri politice la adresa PSD. Bugetul pentru anul 2021 este o lovitură pentru pensionari, salariați, copii. Este un buget fără inimă, care pune capăt unor ani buni în care veniturile românilor au crescut. S-a dat startul austerității”, a mai declarat Stănescu.

Secretarul general al PSD şi-a asumat lupta în Parlament împotriva „coaliţiei sărăciei”.

„De acum încolo, misiunea noastră este clară: trebuie să oprim în Parlament această coaliție a sărăciei. Vom merge înainte cu viziunea noastră de a crește veniturile românilor și vom face tot ce ne stă în putere ca să redevină realitate. Nu va fi ușor, dar nu vom face niciun pas înapoi”, a conchis Paul Stănescu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

VIDEO | Prefectul și cei doi subprefecți ai județului Dolj au depus jurământul

Publicat

în

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, și cei doi subprefecți, Flavius Sirop și Iustin Dumitrescu, au depus, joi, jurământul. 

Ceremonia de învestire organizată de Ministerul Afacerilor Interne a avut loc  în sistem videoconferință.

Prefectul județului Dolj, Nicușor Roșca, a spus, în cadrul evenimentului că vor forma o echipă unită la nivelul Prefecturii Dolj.

„Consider că vom forma o echipă unită la nivelul Prefecturii Dolj, o echipă închegată pentru a veni în slujba autorităților și a cetățenilor județului Dolj. Vom respecta legislațiile în vigoare, vom fi garanții Constituției, vom duce la bun sfârșit toate propunerile și toate proiectele Guvernului României”, a declarat Nicușor Roșca.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.