AcasăPOLITICĂVIDEO | Adrian Chesnoiu, veşti importante de la Bruxelles: Parlamentarii europeni au...

VIDEO | Adrian Chesnoiu, veşti importante de la Bruxelles: Parlamentarii europeni au respins interzicerea transportului de animale vii

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ministrul Agriculturii, deputatul oltean Adrian Chesnoiu, anunţă de la Bruxelles că s-a reuşit ca fermierii români să continue exportul de animale vii.

Chesnoiu a arătat că „parlamentarii europeni au respins interzicerea transportului de animale vii”.

„România a obținut o victorie majoră în Parlamentul European, în beneficiul direct al fermierilor români. Cu 557 de voturi pentru, 55 de voturi împotrivă și 78 de abțineri, parlamentarii europeni au respins interzicerea transportului de animale vii, astfel că fermierii români vor putea continua exportul, inclusiv spre țările terțe. România este un stat care va contribui la îmbunătățirea legislației europene în materie de standarde de bunăstare animală, de implementare a strategiilor europene, dar totodată voi solicita întotdeauna respectarea specificității fiecărui stat membru în aplicarea normelor comunitare, așa cum am făcut-o și la ultimul Consiliu Agrifish din 17.01.2022. Felicit eforturile europarlamentarilor social democrați care au susținut constant fermierii români”, transmite ministrul Agriculturii.

Adrian Chesnoiu a adăugat că, după 18 luni de negocieri, s-a putut ajunge la o soluție care protejează interesele fermierilor și garantează condițiile de bunăstare a animalelor vii în timpul transportului.

https://www.facebook.com/ChesnoiuAdrianIonut/videos/905366050028739

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu cere o ședință a coaliției. „PNL a rămas captiv în paradigma coaliţiei cu USR, când se războiau cu tănculeţe pe covoraş”

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri