AcasăPOLITICĂUn deputat de Olt, atac frontal la Guvern: Prețurile au luat foc...

Un deputat de Olt, atac frontal la Guvern: Prețurile au luat foc în România și nu din cauza caniculei, ci a proastei guvernări PNL-USR!

spot_img

Deputatul PSD Olt, Marius Iancu, trage un semnal de alarmă asupra creşterii costului  vieţii în România.

- Publicitate -

Parlamentarul oltean arată că, pe timpul actualei guvernări, se înregistează cele mai mari creştere de preţuri.

„Prețurile au luat foc în România și nu din cauza caniculei, ci a proastei guvernări PNL–USR! În timp ce Cîțu, Barna, Drulă și toți ai lor ne servesc aroganță și nesimțire cât cuprinde, românii nu mai servesc nimic pentru că nu mai au cu ce sa plătească! Prețul energiei electrice a fost, în luna iulie, de 462 lei/ MWh, cel mai mare preț la energie înregistrat vreodată în România, de două ori și jumătate mai mare decât acum un an! Iar din septembrie, pretul energiei electrice va crește din nou…cu 21%!”, a declarat Marius Iancu.


În schimb, veniturile românilor sunt „îngheţate”.

„Cu toate acestea, conform datelor Eurostat, România se află pe ultimele locuri ca salarii. Salariul mediu anual, al unui cuplu, fără copii este de 16.990 euro, în timp ce în Ungaria este de 18.976 euro, în Polonia – 20.809 euro, în Grecia- 34.162 euro, în Italia ‘ 42.925 euro, Spania – 42 489 euro, Franța – 55.535 euro sau Germania- 63.661 euro. Când vine vorba de preturi, mulțumită viziunii de guvernare a lui Florin  Cîțu, îi întrecem pe mulți”, a mai spus Marius Iancu.

Deputatul mai arată că românii plătesc mai mult decât ungurii, turcii, sârbii sau cehii pentru lapte și ouă, la carne plătim mai mult chiar și decât polonezii, iar cazarea și o  masă la restaurant e mai scumpă la noi decât în zonele turistice din Turcia, Grecia, Bulgaria sau Ungaria.


„Și hainele sunt mai scumpe în România decât în Ungaria sau Turcia, iar pentru servicii și transport plătim mai mult decât bulgarii, sârbii, turcii sau albanezii. Iar din toamnă, îi vom întrece și pe alții pentru că penelistii și useristii conduși de Cîțu și Barna vor să ducă România pe primele locuri în Europa în topurile celor mai mici salarii, celor mai mari prețuri și a celui mai scăzut nivel de trai. Vorba lui Cîțu: LUCRURILE MERG BINE ȘI ROMÂNII SUNT FERICIȚI!”, conchide Marius Iancu.

CITEŞTE ŞI: Deputat PSD: Pentru a produce 1 leu România s-a împrumutat 2 lei și 14 bani

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri