AcasăPOLITICĂStănescu (PSD), acuzaţii dure: PNL şi USR nu i-au îndatorat doar pe...

Stănescu (PSD), acuzaţii dure: PNL şi USR nu i-au îndatorat doar pe copiii noştri, ci şi pe copiii copiilor noştri

spot_img

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, susţine că “marea guvernare liberală” nu a adus decât “o revoluţie a scumpirilor şi a împrumuturilor”, “bunăstare în sertare” şi “austeritate în buzunare”.

- Publicitate -

“PNL şi USR nu i-au îndatorat doar pe copiii noştri, ci şi pe copiii copiilor noştri. Împrumuturile liberalilor, doar în acest an, au ajuns la uriaşa sumă de 80 de miliarde de lei. Numai în luna iulie au fost luaţi pe spatele românilor 22,4 miliarde de lei, cea mai mare sumă împrumutată de România în acest an. Ce s-a întâmplat concret cu aceşti bani? A crescut nivelul de trai al românilor? Nu, dar preţurile au explodat fantastic de mult. Deci, unde vede această coaliţie paralelă cu realitatea veştile bune, când românii trăiesc astăzi mult mai prost? Marea guvernare liberală nu a adus decât o revoluţie a scumpirilor şi a împrumuturilor. Bunăstare în sertare, austeritate în buzunare”, afirmă Paul Stănescu, conform unui comunicat al PSD transmis vineri, conform Agerpres.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis, cursă la Palatul Cotroceni pe o bicicletă de aproximativ 2500 de euro


El critică şi atitudinea şefului statului faţă de actuala guvernare.

“L-am văzut ieri pe preşedintele Klaus Iohannis pe bicicletă, senin şi foarte interesat de lupta politică din PNL, pe care a catalogat-o ca fiind în parametrii stabiliţi. O preocupare normală pentru un preşedinte, nu-i aşa? Dar nu l-am auzit să scoată o vorbă despre dezmăţul împrumuturilor nesimţite pe care marii specialişti liberali le fac pe spatele şi munca viitoare a românilor. Banii luaţi pe datorie unde se regăsesc oare? Doar premierul ne-a informat că ministerele au o execuţie de minus 20 de miliarde, iar la unele dintre ele este chiar zero. Ca şi interesul faţă de români”, mai afirmă Stănescu.

Acesta adaugă că guvernanţii “nu au cheltuit nici banii din buget, nu au vrut nici să mărească veniturile românilor”.


“Pensiile, salariile, alocaţiile au rămas în trecut, preţurile şi datoria publică au crescut pentru viitor. Asta da ticăloşie liberală”, conchide Stănescu.

CITEŞTE ŞI: Pus sub control judiciar de către DNA, şeful PNL Teleorman şi-a anunţat susţinerea pentru Cîţu la şefia partidului. Premierul în urează bun venit în “echipa câştigătoare”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri