Connect with us

POLITICĂ

Social-democraţii din Slatina au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor

Avatar

Publicat

în

Social-democraţii slătineni au fost din nou în stradă, luni, când au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiu, cu ocazia zilei de 8 martie.

Alături de primarul Emil Moţ, la eveniment au fost prezenţi deputaţii Marius Iancu, Florin Barbu şi Emil Albotă, dar şi vicepreşedinţii CJ Olt, Virgil Delureanu şi Ionuţ Ivan.

„Şi în acest an, PSD păstrează tradiţia de 8 martie. Dar, în acest an, sunt foarte bucuros pentru că avem alături de noi trei deputaţi. Sunt trei oameni extrordinari, care provin din Slatina şi nu pot decât să mă bucur că au plecat la Bucureşti, dar nu au uitat oamenii care i-au votat. Le mulţumesc din suflet că sunt alături de noi, de slătineni, şi sperăm că vor face lucruri bune. Doamnelor, mamelor, soţiilor, prietenelor, vă urez din suflet o primăvară frumoasă! La mulţi ani! Să aveţi grijă de noi, să fiţi lângă noi, să ne ghidaţi în continuare! Noi, PSD Slatina, vom fi alături de dumneavoastră în fiecare an!”, a declarat primarul Emil Moţ.

La rândul său, deputatul Marius Iancu, le-a transmis un mesaj doamnelor şi domnişoarelor.

„Astăzi, de 8 martie, pătrăm tradiţia PSD, aceea de a oferi flori slătinencelor! Purtăm mască, respectăm regulile din perioada pandemiei. Noi zâmbim, chiar dacă avem mască şi ne dorim ca şi doamnele şi domnişoarele să zâmbească, să fie fericite, să fie iubite. La mulţi ani”, a declarat Iancu.

Şi Emil Albotă a avut un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie.

„Ca în fiecare an, PSD Olt ţin să mulţumească prin această acţiune femeilor, mamelor şi fiicelor noastre. De asemenea, şi noi, parlamentarii de Olt, suntem alături de organizaţia care ne-a trimis la Bucureşti şi ţinem să mulţumim doamnelor din viaţa noastră, să le urăm un an de împliniri şi sperăm ca acţiunea noastră de astăzi să le aducă zâmbetul pe buze”, a spus acesta.

Florin Barbu şi-a exprimat admiraţia pentru doamne şi domnişoare.

„Mă bucur că, astăzi, alături de colegii mei, putem să le urăm doamnelor şi domnişoarelor din Slatina o primăvară frumoastă şi să le aducem un zâmbet, alături de o floare. La mulţi ani!”, a conchis deputatul.

Print Friendly, PDF & Email

ACTUAL

Liviu Dragnea poate fi eliberat din închisoare

reporter24

Publicat

în

Comisia de eliberări condiționate din penitenciarul Jilava a avizat favorabil cererea depusă de fostul lider PSD, Liviu Dragnea, au declarat surse din sistem jurnalistei Realitatea Plus, Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii “Culisele statului paralel”.

În acest context, urmeaza ca judecatoria Sectorului 5 din Capitală să analizeze cererea de eliberare conditionață, pe data de 27 aprilie. Potrivit portalului instanţelor, cererea a fost depusă pe data de 12 aprile.

Liviu Dragnea a încercat în repetate rânduri să iasă din închisoare. În toamna anului trecut a fost sancţionat prin retragerea dreptului la muncă, după ce în iunie a acordat un interviu Ancăi Alexandrescu, pentru “Culisele Statului paralel”.

Fostul lider PSD execută o pedeapsă de trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanța Supremă pe 27 mai 2019, pentru instigare la abuz în serviciu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

ACTUAL

Slatina: A murit fostul consilier local Sorin Floricu, zis Şorici

Avatar

Publicat

în

Fostul consilier local PPDD, Sorin Floricu, zis Şorici, a încetat din viaţă, în această dimineaţă, la vârsta de 61 de ani. El contactase virusul SARS-CoV2.

Starea de sănătate a lui Sorin Floricu se agravase, iar de aproape două săptămâni a fost intubat pe Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Slatina.

Sorin Floricu a fost consilier local la Slatina, în legislativul 2012-2016, din partea Partidului Poporului-Dan Diaconescu (PPDD).

În perioada regimului comunist, despre Sorin Floricu s-a spus că era un apropiat al lui Emil Bărbulescu, nepotul lui Nicolae Ceauşescu.

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri

POLITICĂ

Doi membri USR s-au înscris în AUR

Avatar

Publicat

în

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat marți într-un comunicat de presă că s-au alăturat formațiunii politice doi foști membri USR, Raluca Amariei și Dan Rădulescu.

„Doi foști lideri ai Uniunii Salvați România (USR), din aripa conservatoare a formațiunii, aderă la Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). După ce Amariei și Rădulescu au demisionat din USR în 2020, ca urmare a diferențelor tot mai accentuate de viziune și de orientare doctrinară, aceștia au decis să se alăture Alianței pentru Unirea Românilor, singurul partid care își fundamentează activitatea pe 4 mari valori: familia, națiunea, credința și libertatea”, se arată în comunicatul transmis de AUR, citat de digi24.ro.

„Am acceptat invitația celor doi copreședinți George Simion și Claudiu Târziu de a participa la această construcție îndrăzneață și le mulțumesc pentru încrederea pe care mi-au arătat-o. Alianța pentru Unirea Românilor a ajuns în Parlament anul trecut pe fondul unui vot de protest. Acum are șansa să demonstreze că este o alternativă credibilă și serioasă în politica românească. Îmi doresc ca în 2024 Alianța pentru Unirea Românilor să fie opțiunea de vot pentru cei mai mulți români, singura formațiune care merită o șansă în momentul de față”, a transmis Raluca Amariei, fostă membră a USR.

„Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a spus și Dan Rădulescu, care va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

„Opțiunea foștilor lideri de la USR, cu viziune creștină și conservatoare, nu este singulară, alți cinci consilieri locali de Bucureşti au plecat din USR și au intrat în AUR în vara anului 2020, unul dintre aceștia fiind liderul consilierilor de la Sectorul 4, membru fondator al USB şi USR, Antonio Andrușceac, în prezent deputat AUR de Bacău”, se mai precizează în comunicatul transmis de AUR

Print Friendly, PDF & Email
Mai multe știri
Advertisement

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.