AcasăPOLITICĂŞeful ALDE Olt a plecat din grupul partidului din Camera Deputaţilor

Şeful ALDE Olt a plecat din grupul partidului din Camera Deputaţilor

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Preşedintele ALDE Olt, Mihai Niţă, a demisionat din grupul parlamentar ALDE din Camera Deputaţilor, urmând să activeze ca deputat neafiliat.

Chiar luni, Mihai Niţă declara că e o chestiune de timp până va pleca din grupul ALDE, alături de alţi colegi deputaţi, mutare ce va duce la desfiinţarea grupului.

„Eu sunt unul dintre vicepreşedinţii care au tras semnalul de alarmă, cerând demisia lui Chiţoiu. S-a luat măsura cu colegii mei, vineri, şi s-au gândit că pe mine şi pe alţi colegi ne pot întoarce. În primă fază, am fost propuşi pentru excludere mai mulţi, printre care şi eu. Dar s-au gândit că mă pot întoarce în aşa fel încât să nu se desfiinţeze grupul de la Camera Deputaţilor”, a declarat Mihai Niţă.

O dată cu Niţă, din grupul parlamentar ALDE au mai demisionat Graţiera Gavrilescu, Alexandru Băişanu, Ion Cupă şi Marian Cucşa.

Potrivit art. 12 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, drupurile parlamentare sunt structuri ale Camerei Deputaţilor. Ele se pot constitui din cel puţin 10 deputaţi care au candidat în alegeri pe listele aceluiaşi partid politic, ale aceleiaşi formaţiuni politice, alianţe politice sau alianţe electorale.

În acest moment, dintre cei 14 membri rămaşi în grupul ALDE, doar 9 au fost aleşi pe listele formaţiunii.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri