AcasăPOLITICĂSecretarul general al PSD, Paul Stănescu, prezent la Şcoala Politică a TSD

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, prezent la Şcoala Politică a TSD

spot_img

Secretarul general al PSD, senatorul oltean Paul Stănescu, a fost prezent, la sfârşitul săptămânii, la Şcoala Politică a TSD, desfăşurată la Cheile Grădiştei, în judeţul Braşov.

- Publicitate -

Consilierul judeţean Ciprian Alexe şi Alin Petre, membru al Organizației TSD a orașului Piatra Olt, au fost reprezentanţii judeţului Olt la Şcoala Politică a Tineretului Social Democrat.

Totodată, la eveniment a fost prezent şi preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, dar şi Lucian Romaşcanu, Marius Budăi, Marius Dunca, Bogdan Popescu sau Radu Oprea.


Liderii PSD au transmis că pachetul de măsuri „Sprijin pentru România”, în valoare de 17,3 miliarde de lei, va fi prezentat luni de liderii coaliţiei, subliniind că acesta reprezintă o premieră, deoarece este pentru prima dată când un guvern vine cu un astfel de plan pentru a preveni efectele crizei energetice.

surse foto: psd.ro & Facebook/Ciprian Alexe

CITEŞTE ŞI: Specialiștii angajați în pandemie vor putea fi menținuți în sistemul de sănătate


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri