AcasăPOLITICĂReprezentant al PSD, numit de Ciucă şef la Agenţia Funcţionarilor Publici (ANFP)....

Reprezentant al PSD, numit de Ciucă şef la Agenţia Funcţionarilor Publici (ANFP). Vijulie, demisă

Premierul Nicolae Ciucă a decis, luni, eliberarea Violetei Vijulie din funcţia de preşedinte al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici. De asemenea, premierul a numit un nou preşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României.

Premierul Nicolae Ciucă a semnat, luni, decizia privind eliberarea Violetei Vijulie din funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Ea revenise în funcţie în septembrie 2021, după ce a mai condus instituţia şi în trecut.


Violeta Vijulie este membru PNL din anul 2003.

În locul său a fost numit, tot luni, Vasile-Felix Cozma, membru PSD.

Alte decizii semnate de premierul Nicolae Ciucă au vizat numirea lui Dragoş-Cristian Vlad în funcţia de preşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României şi eliberarea, la cerere, a lui Horia Scarlat din funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului, potrivit News.ro.


CITEŞTE ŞI: Rafila, declaraţii de ultimă oră despre valul 5 COVID şi certificatul verde

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri