AcasăPOLITICĂPSD vrea să legalizeze marijuana în scopuri medicinale

PSD vrea să legalizeze marijuana în scopuri medicinale

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că partidul său lucrează la un proiect pentru legalizarea consumului de marijuana în scop medicinal.

”Doamna Cristina Dumitrache de la Constanța, care are acest proiect…el este în dezbatere în interiorul grupului și vom lua o decizie. Vorbim de o legalizare în zona medicală și industrială”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a fost cel care a interzis magazinele etnobotanice în Buzău, pe vremea când era consilier local,

„Era un flagel în momentul acela în Buzău. Am avut informații puse la dispoziție de poliție si DIICOT și toți elevii mai mari de la licee, în loc să facă coadă la shaorma făceau la etnobotanice”, a reamintit Ciolacu, potrivit b1.ro.

În vară, Andrei Caramitru, fostul consilier al liderului USR Dan Barna, a cerut legalizarea marijuanei pentru a repune Bucureștiul pe harta turismului mondial. El a spus că prin această măsură capitala României ar concura cu Amstedam.

CITEȘTE ȘI: Vlad Voiculescu cere rapoartele incendiilor izbucnite în timpul mandatului său: ,,Şi totuşi… interesul în presă părea atât de mare până la 14 aprilie”

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri