AcasăPOLITICĂPSD cere explicații premierului în urma criticilor aduse de Consiliul Fiscal despre...

PSD cere explicații premierului în urma criticilor aduse de Consiliul Fiscal despre rectificarea bugetară. ,,Manifestă un derapaj major pe partea de cheltuieli bugetare”

spot_img

În urma criticilor Consiliului Fiscal, PSD a cerut, vineri, premierului Florin Cîţu să dea explicaţii despre rectificarea bugetară, adăugând că prioritatea social-democraţilor este schimbarea actualului Guvern.

- Publicitate -

„E rău şi va fi şi mai rău cu acest Guvern! O spune evaluarea neutră a Consiliului Fiscal care arată textual că actualul proiect de rectificare bugetară ‘slăbeşte consolidarea bugetară aşa cum era anunţată pentru anul 2021, manifestă un derapaj major pe partea de cheltuieli bugetare, arată incapacitatea Guvernului de a ţine sub control creşterile de preţuri peste aşteptări la bunuri şi servicii achiziţionate de stat şi comportă riscuri considerabile, ce se pot materializa prin evoluţii economice defavorabile viitoare, la nivel intern şi internaţional’”, se arată într-un comunicat al PSD, potrivit G4Media.

Potrivit acestuia, experţii confirmă „avertismentele” PSD că România se află într-un „profund” dezechilibru economic, ca urmare a politicilor Guvernelor Orban şi Cîţu.


CITEȘTE ȘI: Ce bani ar putea primi administraţiile locale din Olt, la rectificarea bugetară: În continuare vor avea de suferit cei catalogaţi ca fiind roşii

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri