AcasăPOLITICĂPremierul vrea ca până pe 24 decembrie să fie aprobat bugetul pentru...

Premierul vrea ca până pe 24 decembrie să fie aprobat bugetul pentru anul viitor

Guvernul va discuta în şedinţa de vineri proiectul de buget pe anul viitor, pentru a stabili “liniile de efort” pentru perioada următoare, astfel încât până la 24 decembrie bugetul să fie aprobat, a anunţat prim-ministrul Nicolae Ciucă.

“Cel de-al doilea motiv pentru care am dorit să avem această şedinţă este legat de proiectul de buget pe anul 2022. Am discutat cu domnul ministru Câciu. O să stabilim liniile de efort pentru perioada imediat următoare, astfel încât să avem toate demersurile întreprinse pentru ca până la 24 decembrie să putem avem bugetul finalizat şi aprobat”, a declarat Nicolae Ciucă, vineri, la începutul şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.


Premierul a precizat că România a primit de la UE o primă tranșă de prefinanțare de 1,8 miliarde de euro și a subliniat că sunt în PNRR 15 componente, care acoperă șase piloni prevăzuți la nivel european, dar și că Guvernul are 507 jaloane și ținte pe care ministerele trebuie să le urmărească, precum și 171 de măsuri de luat, din care 64 sunt reforme și 107 investiții.

CITEȘTE ȘI: Ce spune ministrul Sănătății despre posibilitatea accesului în magazine fără certificat verde

- Advertisement -spot_img
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri