AcasăPOLITICĂPNL îl desemnează pe Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene şi pe...

PNL îl desemnează pe Marcel Boloş la Ministerul Fondurilor Europene şi pe Sebastian Burduja la Ministerul Digitalizării

spot_img

Marcel Boloş va fi nominalizat la Ministerul Fondurilor Europene, iar Sebastian Burduja la Ministerul Digitalizării, a decis joi în unanimitate Biroul Executiv al PNL. De asemenea, conducerea liberală a decis ca Liga Aleşilor Locali PNL să aibă loc pe 26 mai, iar Consiliul Naţional, pe 27 mai.

- Publicitate -

Biroul Executiv al Partidului Naţional Liberal a decis azi nominalizarea, în unanimitate, a lui Marcel Boloş pentru funcţia de ministru al Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, precum şi a deputatului PNL, Sebastian Burduja, pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării, arată un comunicat de presă al partidului.

De asemenea, conducerea PNL a votat nominalizarea senatorului PNL, Iulia Scântei, pentru funcţia de judecător la CCR, din partea Senatului.


Membrii Biroului Executiv au fost informaţi că PNL va desemna o delegaţie care va participa la Congresul Partidului Popular European (PPE) ce se va desfăşura în perioada 31 mai – 1 iunie în Rotterdam, conform sursei citate.

Totodată, BEx al PNL a fost informat asupra organizării a două evenimente majore cu ocazia împlinirii a 147 de ani de la înfiinţarea Partidului Naţional Liberal, la vila Florica din judeţul Argeş, precum şi la sediul central al PNL din Aleea Modrogan, nr 1.

În şedinţă a mai fost decis ca Liga Aleşilor Locali PNL să aibă loc pe 26 mai, iar Consiliul Naţional, pe 27 mai, potrivit news.ro.


CITEŞTE ŞI: România ar putea dona Ucrainei avioanele MiG-21

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri