AcasăPOLITICĂPlanurile lui Adrian Chesnoiu pentru Casa de Comerţ Unirea: Trebuie să fie...

Planurile lui Adrian Chesnoiu pentru Casa de Comerţ Unirea: Trebuie să fie un integrator între producător şi retailul mare

spot_img

Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a vorbit vineri, la Slatina, despre planurile pe care le are cu Casa de Comerţ Unirea.

- Publicitate -

Ministrul a spus că această entitate din subordinea ministerului ar trebui „să fie un integrator între producător şi retailul mare”.

„Casa Unirea trebuie să aibă atribuţiile dispuse de lege şi ele să fie transpuse în practică. Această casă trebuie să fie un integrator între producător şi retailul mare, prin înfiinţarea unor platforme de preluare, selectare şi condiţionare a legumelor respective, astfel încât ele să poată fi comercializate, pe lângă alte programe pe care o să le vedeţi elaborate de noua conducere a casei”, a declarat Chesnoiu.


El a lăsat să se înţeleagă că noua strategie pentru Casa de Comerţ Unirea vizează mai mult decât deschiderea unor magazine de legume.

„Avem piaţă unde să desfacem aceste produse, trebuie doar să integrăm soluţii şi vă garantez că o să le vedem, în perioada următoare”, a conchis Adrian Chesnoiu.

Casa de Comerţ Unirea a fost înfiinţată de fostul ministru Petre Daea, cu scopul de a le oferi producătorilor autohtoni o infrastructură pentru distribuţie şi depozitare. Proiectul a fost „îngheţat” pe perioada în care Ministerul Agriculturii a fost condus de Adrian Oros (PNL).


sursa foto: captură emisiunea “Reporter 24

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Chesnoiu şi Oprescu, întâlnire cu fermierii din Olt. Ministrul a prezentat noile programe pentru susţinerea agricultorilor

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri