AcasăPOLITICĂPaul Stănescu anunță o nouă moțiune de cenzură: „Viziunea lui Cîțu, o...

Paul Stănescu anunță o nouă moțiune de cenzură: „Viziunea lui Cîțu, o Românie penală, dar liberală”

spot_img

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, anunță că social-democrații vor depune o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Cîțu. 

- Publicitate -

Stănescu face acuzații la adresa actualilor guvernanți.

„Cu un condamnat în fruntea executivului și viitor președinte de partid, Iohannis și PNL-ul nu mai au dreptul să vorbească despre statul de drept. Depunerea candidaturii premierului Cîțu la președinția PNL echivalează cu susținerea necondiționată a președintelui Klaus Iohannis pentru un penal. Sub conducerea lui Klaus Iohannis, România a bifat astfel o premieră internațională ca un guvern democratic și un partid istoric să fie conduse de un politician care a făcut închisoare, iar politica oficială de stat să devină Doar Penali în funcții publice”, a precizat  Stănescu.


Acesta anunță că PSD va depune o moțiune de cenzură.

„Penali și mincinoși! Minciuna a devenit emblema acestui Guvern. Cu Pinocchio în frunte, încrederea în executiv este la pământ, astfel încât două treimi din români simt direcția greșită și se întreabă, firesc, în ale cui buzunare se află halucinanta creștere economică cu 13%? Pentru toate aceste motive vom depune moțiune de cenzură! Trebuie opriți înainte de a transforma cu totul România într-o țară penală, dar liberală”, a mai spus Paul Stănescu.

O altă moțiune de cenzură care a vizat Guvernul Cîțu a fost respinsă în Parlament în luna iunie.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri