AcasăPOLITICĂOrganizaţia municipală a PNL Slatina, dizolvată de conducerea judeţeană

Organizaţia municipală a PNL Slatina, dizolvată de conducerea judeţeană

Biroul Politic Judeţean al PNL Olt a decis, joi seara, să dizvolve organizaţia municipală a partidului.

Contactat de Reporter 24, preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, a confirmat decizia dizolvării organizaţiei „pentru o mai bună organizare a activității la nivelul PNL Slatina”.

Şefia PNL Slatina a fost preluată tot de preşedintele Voiculescu, „până vom numi un președinte interimar și un birou”.


Organizaţia PNL Slatina era condusă din 2018 de consilierul judeţean, medicul Viorel Dumitrescu. Acesta preluase interimar mandatul de la Gabriel Buliteanu.

Decizia de dizolvare a PNL Slatina vine la mai bine de un an după ce a înregistrat o înfrângere categorică în alegerile locale din 2020, când primăria municipiului a fost câştigată la pas de social-democratul Emil Moţ. Reamintim că din partea PNL a candidat chiar preşedintele filialei judeţene, actualul senator Liviu Voiculescu.

CITEŞTE ŞI: Cine este noul subprefect de Olt susţinut de PSD


- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Advertisement -spot_img
spot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri