AcasăPOLITICĂOrban spune că va reface Coaliţia, dacă este reales preşedinte PNL, în...

Orban spune că va reface Coaliţia, dacă este reales preşedinte PNL, în „maxim 48 de ore”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ludovic Orban, președinte PNL și candidat pentru un nou mandat, a declarat că, dacă va câștiga congresul din 25 septembrie, reface coaliția în ”maxim 48 de ore.”

”Dacă voi câștiga Congresul PNL, refac coaliția în maxim 48 de ore”, a spus Ludovic Orban, la B1 TV, amintind că cei care l-au dorit pe Florin Cîțu premier după alegerile generale din decembrie sunt chiar partenerii de coaliție de la USR PLUS.

Întrebat ce se va întâmpla dacă președintele Klaus Iohannis refuză să îl desemneze premier, președintele PNL a spus: ”Cum să refuze? Președintele României m-a desemnat prim-ministru de trei ori, inclusiv la negocierea pe care am avut-o după alegerile din decembrie, după blocajul din primele șase zile, dacă vă aduceți aminte, am venit cu a doua formulă, cu doi candidați posibili de prim-ministru, Ludovic Orban sau Florin Cîțu, și până la urmă cei care au luat decizia, și-au exprimat preferința și au impus premierul Cîțu au fost cei de la USR PLUS”.

CITEŞTE ŞI: Şeful PNL Olt, Liviu Voiculescu, l-ar fi trădat pe Orban şi îl susţine pe Florin Cîţu, la şefia partidului

Întrebat dacă există liberali care au vrut să îl dea afară din partid: ”Sunt minți înfierbântate care consideră că doar eliminarea mea poate să mă împiedice să câștig congresul și au apelat la toate tertipurile posibile, să n-am 10 filiale care să îmi acorde votul ca să pot să candidez…”

”Eu sunt un om foarte civilizat, sunt om care chiar și atunci când partenerul de dialog e un pic mai înfierbântat îmi păstrez întotdeauna calmul și rar, rar de tot se întâmplă să mai scap câte un cuvânt nelalocul lui”, a mai spus Ludovic Orban pe B1 TV, citat de hotnews.ro.

CITEŞTE ŞI: Toţi secretarii de stat ai USR PLUS, demişi de Cîţu. Deciziile, publicate în Monitorul Oficial

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri