AcasăPOLITICĂOlteanul Paul Stănescu, noul vicepreşedinte al Senatului României

Olteanul Paul Stănescu, noul vicepreşedinte al Senatului României

Secretarul general al PSD, senatorul de Olt Paul Stănescu, a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al Senatului României.

Noul Birou permanent al Senatului a fost ales, marţi, în urma mai multor demisii din forul de conducere al Camerei superioare a Parlamentului.

Au fost înregistrate, prin vot secret electronic, 94 voturi “pentru”, 4 “împotrivă ” 7 abţineri şi trei senatori nu au votat.


Din fostul Birou permanent au demisionat Robert Cazanciuc – secretar, Radu Oprea – chestor şi vicepreşedinţii Gabriela Firea şi Vasile Dîncu.

Aceştia au fost înlocuiţi de Paul Stănescu şi Robert Cazanciuc ca vicepreşedinţi, Ion Mocioalcă – şi Marius Duncă – chestor.

CITEŞTE ŞI: Siminica Mirea (PSD Olt) îi asigură pe pensionari că pensiile vor fi plătite fără întârzieri


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri