AcasăPOLITICĂOlt: Subprefectul Cosmin Floreanu a depus jurământul 

Olt: Subprefectul Cosmin Floreanu a depus jurământul 

Astăzi, a avut loc ceremonia de depunere a jurământului, în sistem videoconferință, pentru învestirea în funcția de subprefect al județului Olt a lui Cosmin Floreanu

La ceremonie, la sediul Instituției Prefectului, au participat Florin Constantin Homorean, prefectul județului Olt, Virgil Delureanu, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, Cătălin Ionuț Ivan, vicepreședinte al Consiliului Județean Olt, precum și șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ.

Având în vedere situația epidemiologică actuală generată de pandemia Covid-19, ceremonia s-a desfășurat fără accesul publicului, respectiv mass-mediei.


În vârstă de 35 de ani, Cosmin Floreanu este preşedinte al organizaţiei de tineret a PSD Olt, din anul 2018.

Floreanu a activat la o multinaţională de pe platforma industrială a Slatinei, iar din anul 2019 este director economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Anul trecut, el s-a aflat pe lista propusă de PSD Olt pentru Camera Deputaţilor.

CITEŞTE ŞI: Cosmin Floreanu, numit oficial în funcţia de subprefect de Olt


 

- Advertisement -spot_img
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
5,026FaniÎmi place
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri